Blitt lurt i forbindelse med kjøp av bolig?

Med å bruke oss kan du føle deg trygg på at du får en upartisk verifikasjon hvor dere og el-sikkerheten er i fokus, ikke økonomi!

Elsjekk

Eltakst - en rettferdig vurdering for begge parter

Vår erfaring er at de som har solgt bolig, der forhold er synliggjort, har endt opp med ønsket pris. På den andre siden har kjøper satt pris på å vite hva en kjøper, slik at ikke uforutsette ting kommer i veien for boligdrømmen.

"Pål Brun-Hansen har klart en omfattende kompetanse innen elektrofaget! Han er svært grundig, arbeider strukturert og systematisk, og avdekket også et utall skjulte feil og mangler ved det elektriske anlegget.
En solid rapport, som også ble respektert av andre takstmenn, ble utarbeidet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Elkompetanse & Mepro as.
Der er du i trygge hender!"

- Benedikte Brantsæter / Klient

back-view-community-young-people-united.jpg

Det er ikke din skyld om du har blitt lurt i forbindelse med kjøp av bolig

Vi har mange referanser fra forskjellige advokatkontorer gjennom tidligere samarbeid. Med oss vil du alltid være i fokus, og kan være sikker på at du får en god oppfølging av mennesker som bryr seg om sannheten. Vi har vært flere runder i retten hvor vi har bistått klienter som har fått boligdrømmen tilsynelatende knust. Det vi har sett er at standhaftighet og vilje for å avdekke sannheten har gjort oss til en av markedets mest pålitelige aktører.

Interessert?

Legg inn epostadressen din så tar vi kontakt.

Takk for innsendingen din!