top of page

KRYPTERING

Vi har løsninger for deg som er ønsker å få en økt trygghet i hverdagen

Eagle Eye Networks

Cloud video surveillance

closeup-shot-majestic-bald-eagle-about-fly-from-wooden-post-cool-day.jpg
elderly-man-wearily-turns-his-head-away-from-monitor-tired-using-internet.jpg

Kryptering "enkelt" forklart

  • La oss si at du har en viktig melding som du ønsker å sende til en venn på en veldig sikker måte. Du velger å bruke en kodelås for å sikre at meldingen din ikke kan leses av uautoriserte personer.

  • Først skriver du ned meldingen på et ark papir, og legger deretter arket i en låst boks. Boksen har en kombinasjon av tall som du har valgt, og som bare du og vennen din kjenner til.

  • For å sende meldingen, gir du vennen din kombinasjonen til låsen, slik at hun kan åpne boksen og lese meldingen. Når hun er ferdig, legger hun arket tilbake i boksen, og låser den igjen ved å bruke den samme kombinasjonen som du har gitt henne.

  • På samme måte som kodelåsen på boksen, bruker Eagle Eye Networks avansert krypteringsteknologi for å sikre at dine data er trygge og beskyttede. All data blir kryptert på enheten din før den overføres til skyen, og dekrypteres kun når du har behov for å se på dem.

EEN smart video search_#path1833_#path1833.png

Smart Video Search er en av de mest avanserte funksjonene på overvåkingsmarkedet i dag

Smart Video Search gjør det enkelt for deg å finne den informasjonen du trenger fra videoer, raskt og enkelt. I stedet for å måtte manuelt gå gjennom timevis med videoopptak, kan du bruke Smart Video Search til å finne akkurat den informasjonen du trenger på noen få minutter.

Les mer

Interessert?

Legg inn epostadressen din så tar vi kontakt.

Takk for innsendingen din!

bottom of page