Har du et behov for

ekstra sikkerhet?

Vi tilbyr produkter av premium kvalitet til bedrifter og privatpersoner

som krever et høyere nivå av sikkerhet eller skreddersydde løsninger

villa.png

"Det er en menneskerett å kunne føle seg trygg i sitt eget hjem, og å være sikker på at privatlivet forblir privat" 
Med våres systemer kan vi garantere at forbrukeren får kontrollen tilbake på en ryddig og enkel måte.

 
Anerkjente og dyktige samarbeidspartnere
verden over
Vi er stolte over at vi har to store selskaper i ryggen og er sertifiserte samarbeidspartnere av Dahua Technology og Eagle Eye Networks.

"Magasinet vurderer salgsinntektene til de 50 mest innflytelsesrike internasjonale selskapene innen fysisk sikkerhetssektor. Dette er en upartisk bransjerangering for å gi globale fagpersoner en sniktitt i dagens sikkerhetsindustri"

"Kombinasjonen av vår ekte skyvideoovervåkingsplattform med kraftig analyse og kunstig intelligens omformer videoovervåking dramatisk; forbedring av sikkerhet, drift og kundeservice for bedrifter over hele verden"

Fremtiden for videostyring 

Eagle Eye Cloud VMS er en pålitelig skybasert plattform for videoovervåking. 

Det er ikke en ombygging av gammel Linux- eller Windows-programvare i skyen. Den ble bygget fra grunnen av som en moderne skyimplementering for skyvideoovervåking.

Eagle Eye-sikkerhetskamerainfrastrukturen administreres ikke av en tredjepartsleverandør; den administreres fullstendig av eksperter fra Eagle Eye, spesielt designet for video. Eagle Eye tilbyr den mest pålitelige, responsive og sikre skyovervåkingsløsningen som er tilgjengelig.

Dahua-LOGO_black_with_red_D.png

At Dahua har gjort seg fortjent til en 2. plass på Security 50 rangeringen tre ganger på rad viser tydelig selskapets konstante forpliktelse til innovasjon, kvalitet og service, og skaper verdi for bedrift, konsernledelse og forbrukere.

businessman-touching-cloud-with-padlock-
logo_large.png

Verdensledende innen skyvideosikkerhet, oppnådde posisjon nummer 187 på Deloittes Technology Fast 500 ™, en rangering av de 500 raskest voksende selskapene innen teknologi, media, telekommunikasjon, etc.

GDPR

Det skilles ikke mellom personopplysninger for individers private, offentlige eller jobbmessige roller – også i en B2B-situasjon er det enkeltpersoner som interagerer og deler informasjon med og om hverandre. Kundene i B2B-markedet er åpenbart selskaper, men relasjonene som håndterer forretningene består av enkeltpersoner.