Sikkerhetsløsninger

for kjøpesenter

For å være fremtidsrettet må du tenke utenfor boksen..

En fremtid uten covid-19 vil fortsatt være en fremtid med satsning på teknologi. Ved å vise kunder og besøkende at du tar sikkerheten deres på alvor vil du som bedrift skille deg markant ut fra mengden. Systemene vi kan tilby har flere bruksområder, som du vil få demonstrert nedenfor. 
security-guard_edited.jpg

Hvorfor bruke unødvendig arbeidskraft på noe et system kan utføre?

Men også gi dere som senter en bedre oversikt over kunden sitt handlemønster samt vise at sikkerheten settes i fokus.

Bli trygg på at ditt senter følger myndighetenes krav når det kommer til maks antall personer som kan oppholde seg samtidig på ulike områder. Vi har en enkel anretning som viser ledig kapasitet på ditt området i sanntid ved å holde kontroll over hvor mange som går inn og ut.

Kunden ser infomasjonen på en god og intuitiv måte via vårt produkt ved ankomst og kan enkelt få vite om det er greit å gå inn. Du som eier av systemet kan enkelt få tilgang til en god oversikt over totalt antall besøkende innenfor en gitt periode. Dataen kan også brukes til å gi en god oversikt over hvor folk befinner seg ved en eventuell nødssituasjon.

Det å investere i et av våre systemer vil ikke bare være kostnadsbesparende..

personal-identification-method-face-reco

Bli varslet når uønskede personer kommer inn på ditt område

Det er en kjensgjerning at personer som har blitt bortvist fra et område vender fort tilbake. 

På en vanlig dag er det mange som tar en tur på senteret for å shoppe, oppleve andre mennesker men også finne på ugagn. Det finnes mange forskjellige typer uønskede personer - alt fra de klassiske gjengangerne, bråkmakerne men også vandaler. Med en så stor kundeflyt blir det umulig å kontrollere alle og enhver - men med de rette systemene vil det her gå som smurt.

Det er ikke vanskeligere enn å laste opp et ansiktsbilde og systemet vil varsle neste gang personer møter opp. Varslingene kan skreddersys slik at forhåndsbestemte personer får en beskjed på telefonen om at en uønsket person har ankommet - åpne beskjeden - og se hvor en befant seg sist. 

sad-girl-holding-teddy-bear_edited.jpg

Løs kritiske situasjoner raskt og smertefritt

Bortkommene barn og frustrerte foreldre

Slik som ble nevnt i forrige avsnitt kan man enkelt lokalisere bortkommene barn eller personer så lenge foreldrene har et bilde tilgjengelig. Du vil så få beskjed hvilket kamera som personen sist ble observert av.

police-intervention-unit-action-during-a

Gi nødetater momentan tilgang hvis en krisesituasjon oppstår

Et system med endeløse muligheter

Hvis en nødssituasjon skulle oppstå slik som en masseskyting vil det enkelt kunne deles valgte kameraer ila sekunder. Vi alle vet at det ikke er hverdagskost men når man er forberedt på det utenkelige blir enhver situasjon overkommelig.

Si for eksempel at en person i 3 etg. får et illebefinnende kan videostrømmen deles slik at man kan rådføre seg på stedet samt vise ambulansearbeiderne raskere vei. 

Fremtiden ligger i våre hender, og det er bare vi som er ansvarlige for hvilke hjelpemidler som blir tatt i bruk. I det kan vi med stolthet si at Elkompetanse&Mepro AS skal være med på å gjøre norge tryggere ved bruk av topp moderne utstyr, levert av produsenter i verdensklasse.