Sikkerhetstiltak

for privatpersoner

Kontakt oss

Hvorfor er det slik at du enten må ofre kontroll over ditt eget privatliv eller få en minimal trygghet når det kommer til din personlige sikkerhet?

Med våre systemer får du muligheten til å ta tilbake kontrollen over din egen sikkerhet på en enkel måte, samt sitte i førersetet når det kommer til å velge hvem som skal ta del i dine avgjørelser

En opplevelse som er mer sørgelig enn et innbrudd er å vite at alle de sikkerhetstiltakene du har brukt tid, krefter og penger på har vært forgjeves..

Slik som Tv2 hjelper deg skrev, "tyvene rekker å tømme huset ditt to ganger før vekteren kommer". Med de store vekterselskapene blir din sikkerhet aldri i fokus, det er derfor du må finne løsninger hvor du kan styre mest mulig selv på en enkel måte.

portrait-young-beautiful-woman-face-reco

Fremtidens ansiktsgjenkjenning - i dine hender

 

Fremtidens avgjørelser vil bli tatt av datamaskiner basert på dine valg

Våre systemer har muligheten til å implementere ansiktsgjenkjenning med en svært høy presisjon. Den konstante frykten for hva fremtiden har å bringe har aldri vært mer fjern for de som virkelig kjenner markedet, bruksområdene er så mangt og vi kan ha full styring over de eventuelle utfallene. 
Du har mulighet til å forhåndsbestemme hvem som kan åpne dører eller være på et gitt område basert på ansikt. Teknologien blir i dag anvendt av de store tek gigantene istedenfor nøkkelkort/nøkler, det kan kombineres slik at du får en ekstra trygghet på at rett person kommer inn. Faren ved at man bare bruker nøkler eller kort er at enhver person kan utgi seg for/anskaffe dagens sikkerhetsløsning.
Ved eventuelle brudd kan du velge selv hvordan type varslinger du vil få via vår applikasjon. Flere personer kan få varslinger likt slik at du kan øke beredskapen. 
world.png

Hold kontroll over flere steder

Hus - feriehus - hytte og arbeidsplass

De er alle steder vi gjerne skulle vært hele tiden, men dessverre ikke har mulighet til. Velger du oss får du ikke automatisk flere timer i døgnet, men du kan være sikker på at du får mulighet til å fokusere på det som faktisk er viktig i hverdagen. Via våre intuitive løsninger får du tilgang til alle dine ønskede steder over telefon, nettbrett og nettleser. Bildestrømmen er i full HD og kan kombineres med lyd.
cyber-security-digital-data-protection-c

Enestestående kryptering i verdensklasse

 

Når fremtiden er over nett blir det ekstra viktig å sikre hvem som har tilgangen til din data

Eagle Eye Networks bruker en komplett personvernkrypteringsteknologi implementert i i sine systemer som krypterer og holder videoen privat og sikker. Alle data gjennomgår kryptering på banknivå i hvilemodus og under overføring, og holder dem sikre fra begynnelse til slutt.
Systemet gjenkjenner tider hvor du har best datatilgang og dekning for å opplaste til skyen. Hvis du skulle oppleve nedetid kan du alltid være sikker på at dataen blir ivaretatt og synkronisert på rett tidspunkt.
old-salon-mansion-with-large-paintings-w

Vi har brukt et helt liv på å samle gjenstander som kan bli borte på ett blunk..

 

Vi kan tilby en rekke løsninger som kan hjelpe deg med å holde kontroll over alle type gjenstander

Våre systemer legger merke til om et objekt blir fjernet fra et definert sted. Hvis objektet skulle endre plassering vil en alarm gå til en eller fler forhåndsvalgte personer og du kan ta hånd om situasjon før den kommer ut av kontroll. 
Som ekstra sikkerhet kan alle våre systemer kombineres med et tåkeanlegg.
Når en alarm går vil anlegget pøse ut en harmløs, røyklignende sky som fjerner all sikt i hele rommet. Skyen er uskadelig for mennesker og dyr og legger heller ikke igjen spor. Kan anvendes i alle rom samt garasjeanlegg. Se video
DNA tag er et stoff som legger igjen et usynlig lag som kan analyseres på et molekylært nivå, hvor hver beholder har en identisk tallrekke. Påfør på gjenstander slik som malerier, byster eller mindre verdifulle objekter og sikre deg at ingen kan uberettet ta eierskap. Når politiet kommer over gjenstander som de mistenker er stjålet går de over det med UV lys hvor de kan avdekke objektets rettmessige eier.
Vi kan tilby tracking av biler, båter og større gjenstander. Systemet er likt som det de større instansene bruker i dag, slik som politi - vektertjenester - etc. og kan skreddersys til ditt behov. Ikke bare det at du føler en ekstra trygghet ved å vite at du alltid har kontroll over hvor ting er til enhver tid vil forsikringsselskapene gi deg ekstra fordeler ved å benytte denne tjenesten.

Hagen og området rundt huset på tomten blir fort en sikkerhetsbrist..

 

Å skape en ekstra sikkerhetssone rundt huset kan være det viktigste valget du har tatt

Hvis en uønsket person først kommer seg inn på eiendommen din usett øker sjansene drastisk for at innbruddet vil bli velykket. Ved å velge våre infrarøde kameraer vil bevegelse og overtredelse av et predefinert område varsles, og du kan være sikker på at du vil alltid ha guarden oppe. Et problem som flere aktører i bransjen sliter med i dag er at bevegelsesdeteksjonen ikke er optimalisert og systemene sliter med å merke forskjell på mennesker, dyr eller hvis trær blåser i vinden. Hvis du som forbruker ender opp med å få unødvendige varsler vil det resultere i at de alvorlige beskjedene faller bort.