top of page

KUNSTIG INTELLIGENS

Kunstig Intelligens innen kameraovervåking har kommet for å bli

Digital-hand-pointing-at-digital-sphere-1287676.jpg

KI-baserte løsninger blir stadig mer vanlige innenfor sikkerhetsbransjen

Det er mange fordeler ved å bruke KI i overvåkingsoperasjoner. 

Kunstig Intelligens kan for eksempel hjelpe til med å identifisere og reagere på trusler raskere og mer effektivt enn manuell overvåking. Ved å analysere store mengder data og oppdage mønstre og anomalier, kan KI-baserte systemer gi mer nøyaktig overvåking og redusere feil og misforståelser. KI-basert overvåking kan også bidra til å redusere kostnadene og arbeidsmengden som er forbundet med manuell overvåking. Automatisert overvåking kan frigjøre tid for sikkerhetspersonell til å fokusere på andre oppgaver og kan gi bedre beslutningsstøtte ved å gi sanntidsinformasjon om potensielle trusler.

Circuit-board-and-ai-micro-processor-1187321.jpg

Bruk av kunstig intelligens i kameraovervåking kan gi flere fordeler..

  1. Bedre nøyaktighet: Ved å bruke algoritmer som kan identifisere objekter og personer, kan kameraer med kunstig intelligens være mer nøyaktige og pålitelige enn tradisjonelle kameraer.

  2. Automatisert overvåking: Kunstig intelligens kan brukes til å automatisere overvåkingsprosessen, noe som reduserer behovet for manuell overvåking og potensielt reduserer kostnadene.

  3. Rask respons: Kunstig intelligens kan også brukes til å identifisere mistenkelige aktiviteter raskt, slik at sikkerhetspersonell kan ta raskere og mer effektive beslutninger.

  4. Bedre sikkerhet: Kameraer med kunstig intelligens kan bidra til å forhindre kriminalitet og forbedre sikkerheten i offentlige områder og bedrifter.

  5. Forbedret analyse: Ved å analysere data fra kameraovervåking med kunstig intelligens, kan bedrifter og organisasjoner få bedre innsikt i bruksmønstre og identifisere mulige problemer på en mer effektiv måte.

EEN smart video search_#path1833_#path1833.png

Bruk Eagle Eye Networks til å søke gjennom mengder av data på et blunk.. 

Denne funksjonen bruker kunstig intelligens (KI) for å forenkle søk etter hendelser eller aktiviteter i store videomengder. Smart Video Search bruker en kombinasjon av maskinlæring og computer vision-teknologi for å analysere videostrømmen og identifisere hendelser som oppfyller spesifikke søkekriterier. Dette kan for eksempel være søk etter personer, kjøretøy eller hendelser som tyveri eller brann.


Smart Video Search gjør det enklere for brukere å finne relevante videoer og reduserer behovet for manuelle søk og gjennomgang av store mengder videomateriale. Brukere kan også angi egendefinerte søkekriterier, som for eksempel bestemte klokkeslett, bestemte områder i bildet eller bestemte bevegelser, for å finne spesifikke hendelser raskt og enkelt.


Funksjonen Smart Video Search er en del av Eagle Eye Networks' bredere tilbud av skybaserte videoovervåkingsløsninger, som inkluderer overvåkingskameraer, videooppbevaring og analyser av data i sanntid. Eagle Eye Networks er kjent for å levere kraftige og pålitelige overvåkingsløsninger som gir bedrifter og organisasjoner økt sikkerhet og overvåking.

Interessert?

Legg inn epostadressen din så tar vi kontakt.

Takk for innsendingen din!

bottom of page